Twitter
Tweets by [Twitter profilnév]
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

 Alaptípus  steppelt díszítéssel

  

  Alaptípus 1.

  

 Alaptípus 2

     


 

Sokoldalú fotelágyaink az Ön otthonából sem hiányozhatnak!

fotelágyEgy fotelágy igazán praktikus kiegészítője  a nappali berendezésének, de éppenúgy illik a gyerekszobába is. Praktikus, mert egyszerre rejt ez a bútordarab fotelt és ágyat; csak a használóján múlik, hogy éppen mivé alakítja.

A fotelágy kényelmes ülőhely filmezéshez, olvasgatáshoz, vagy bármilyen szabadidős tevékenységhez. Könnyű, puha anyagának köszönhetően egy fotelágy egyszerűen elmozdítható, és ha úgy tetszik, egyik szobából  a másikba is átvihető. Néhány mozdulat csupán, és a fotelből ággyá változik. Ha valakinek heverészni támad kedve, tévézés, olvasás közben kinyújtóztatná a lábait, akkor ugyanazon a bútoron megteheti. Nem utolsó szempont, hogy egy fotelágy képes kényelmes vendégágyként is funkcionálni, tehát ha nincs hová fektetni a vendéget, nem kell a kanapén szorongania: kap egy szétnyitható ágyat.

Keresse fel bizalommal bútoráruházunkat megadott elérhetőségeinken, ha egyedi, nívós és stílusos bútorokra vágyik, és vásárolja meg otthona legújabb darabjait a kínálatunkból!

 

Miért válasszon minket

 • Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni.
  Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.
 • Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.
 • A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából.
  Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más.
  A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.
 • Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői:
  Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk.
  Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből.
 • A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.
 • Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét.
  Áraink kedvezőek.
  Mindent le tudunk online.
  Kedvezőek szállítási díjaink.

Rólunk mondták

 1. Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád /
  2016. Vácduka, T. Gabriella
 2. Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés/
  2016. Kemence, K.Renáta
 3. Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba/
  2016-17 Nagykozár, J. Emőke
 4. Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
  2016, Győr, M. Gyula
ELÉRHETŐSÉGEK Focus Lakberendezési Stúdió 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72. Tel: 72/ 327-357 30/901-53-54 Email: info@focusbutor.hu
 
Impresszum