Twitter
Tweets by [Twitter profilnév]
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Egyediség a gyerekszobában is!

Minden család, minden gyerek más és más – ebből adódik, hogy az igényeik is eltérőek lehetnek. Éppen ezért érdemes az egyedi megoldásokra törekedni minden esetben, hiszen azok könnyen alakíthatóak a valódi szükségletekhez, vagy, ha már bútorokról van szó, akkor ízléshez. Egyedi gyerekbútoraink a család legifjabb tagjainak is remek lehetőségeket nyújtanak!

Az egyedi gyerekbútorokban az a legjobb, hogy nem kell ragaszkodni a már előre elkészített bútor összeállításokhoz, hiszen a saját igényei szerint határozhatja meg, hogy milyen típusú darabokra van szüksége. Ha az Önök háztartásában több fiókra van szükség, mint akasztóra, vagy éppen pont fordítva, akkor is megoldható a dolog, nem függ semmi egy kész szett tartozékaitól. Az egyedi gyerekbútorokkal könnyű berendezni egy szobát, hiszen rugalmas és változatos lehetőségről van szó.

Ne feledje, ha egyedi gyerekbútorokra van szükség, akkor velünk jár a legjobban! Vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal, hogy megtalálhassuk a tökéletes berendezést!

Kényelmes szoba a kicsiknek is: minőségi gyerekbútorok

Kényelmes szoba a kicsiknek is: minőségi gyerekbútorokLakberendezés terén manapság már megannyi lehetőséggel találkozhatunk. Bútorok széles kínálatából választhatunk, így igényeinknek megfelelően alakíthatjuk otthonunkat. A különböző helyiségeket sokféleképp berendezhetjük a funkciótól függően, de az elsődleges szempont mindig a kényelem biztosítása.

Hogy a gyerekek komfortérzetét is szem előtt tartsuk, érdemes egyedi bútorokkal berendezni a gyerekszobát. A kisebb gyerekek szeretik a színes, különleges kialakítású bútorokat, amik hozzájárulnak az egésznapos játékokhoz. Ilyenek lehetnek például a különleges mintákkal ellátott emeletes ágyak, akár plusz kiegészítőkkel. Fontos, hogy a gyerekek igényeit is szem előtt tartsuk és ehhez szükséges, hogy ne átlagos bútorokkal rendezzük be a gyerekszobát. Gyerekbútorok terén is mindig fontos, hogy a lehető legjobb minőséget válasszuk, ami nem csak a gyereket kényelmét szolgálja, de biztonságos is számukra.

Bátran nézzen körül nálunk, és válogasson gyerekbútoraink széles kínálatából!

 

A tároló bútorok előnyei a gyerekszobában

A tároló bútorok előnyei a gyerekszobábanA gyerekszoba, a gyermekek birodalma sokszor úgy néz ki, mintha bomba robbant volna, ami nem csoda, ugyanis a csöppségeknek sosem lehet elég játékot vásárolni. Ezeknek a játékoknak érdemes saját helyet biztosítani, olyan tároló bútorok elhelyezése javasolt a gyerekszobában, amibe el lehet pakolni azokat a játékokat, amikkel éppen nem játszanak.

A játékok pedig csak halmozódnak, és ha minden lépéssel figyelni kell arra, hogy rájuk ne lépjen az nem csak a szülők idegzetének megterhelő, de a gyermekek számára is balesetveszélyes lehet. Szerelje fel a gyerekszobát megfelelő tároló bútorokkal, így a kicsik is megtanulhatják, hogy el kell maguk után pakolniuk, és megoldódik a rendetlenség rossz látványa is.

Érdemes a gyerekszobát a tároló bútorok előnyeivel felruházni, ahol a gyermekek a játékaikat tarthatják, így nem csak a szoba lesz mindig rendben, hanem a játékokat is rendezetten tudják tárolni.

A tároló bútorokkal kapcsolatban érdeklődjön nálunk bizalommal!

 

A legjobb a lurkóknak: fa gyerekszoba bútorok

A legjobb a lurkóknak: fa gyerekszoba bútorokA gyerekszoba kialakítása és berendezése mindig fogós kérdés, kicsit olyan, mint egy gyerekjáték: egyszerűnek és rövidnek tűnik, de aztán rájövünk, hogy sok időt el lehet vele tölteni.

Több szempontból kell megközelíteni ezt a kihívást: biztonság, praktikum, na és persze móka. A fa gyerekszoba bútorok mindhárom szempontból kiállják a próbát. A fabútorok természetessége illik a gyerekszobába, nem kell amiatt aggódnunk, hogy veszélyes anyagokat tartalmaznak az alapanyagok vagy balesetveszélyesek a bútorok az élek vagy sarkok miatt.

A fából készült bútorok valódi értéket képviselnek, lehet velük nyugodt szívvel hosszú távon is számolni. Gyönyörű színek, egyedi minták, számtalan stílus jellemzi a fabútorokat, amiknek az évek csak még jobban elmélyítik a szépségét.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson a gyermekek számára kialakított bútorcsaládok közül! Emeletes ágy vagy akár csúszdás ágy? Fa gyerekszoba bútoraink között megtalálja az ideálisat csemetéje birodalmába!

 

Alapozza meg gyermeke kényelmét minőségi gyerekággyal!

Alapozza meg gyermeke kényelmét minőségi gyerekággyal!Sok családnál igazi kihívást jelent a szülőknek a gyerekek esti altatása, ugyanis sokan panaszkodnak arra, hogy nagyon nehezen alszanak el a kicsik, vagy többször felébrednek, ez pedig senkinek sem teremt kedvező helyzetet a családban. A probléma megoldása rendkívül egyszerű, hiszen elképzelhető, hogy csupán az ággyal van a probléma. Ha Önök is hasonló nehézségekkel néznek szembe, cseréljék le a gyerekágyat, ehhez pedig tekintsék meg kínálatunkat!

Választékunkban különböző típusú gyerekágyak közül válogathat, amelyekben közös, hogy kiváló minőséget képviselnek. Tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb az igény az emelt gyerekágyakra, nem véletlenül, ugyanis kialakításuknak köszönhetően rendkívül praktikusak, hiszen tárolásra is alkalmasak.

Vásárlóink kifejezetten kedvelik a Flexa gyerekágyakat, melyek remek küllemük mellett igazán praktikusak is, hiszen egyszerűen variálhatóak az ágyrendszerek, így éveken át nyújthatnak pihentető éjszakákat gyermekének.

Természetesen, ha kínálatunkban nem találja meg a gyermekének ideális ágyat, ebben az esetben egyedi igényeit is leadhatja! Keressen minket bizalommal!
 

Ha szeretne teljesen egyedi bútort készíttetni, arra is van lehetősége! A részletekért látogassa meg szolgáltatásaink menüpontunkat, vagy keressen fel minket elérhetőségeinken!

Miért válasszon minket

 • Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni.
  Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.
 • Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.
 • A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából.
  Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más.
  A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.
 • Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői:
  Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk.
  Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből.
 • A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.
 • Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét.
  Áraink kedvezőek.
  Mindent le tudunk online.
  Kedvezőek szállítási díjaink.

Rólunk mondták

 1. Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád /
  2016. Vácduka, T. Gabriella
 2. Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés/
  2016. Kemence, K.Renáta
 3. Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba/
  2016-17 Nagykozár, J. Emőke
 4. Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
  2016, Győr, M. Gyula
ELÉRHETŐSÉGEK Focus Lakberendezési Stúdió 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72. Tel: 72/ 327-357 30/901-53-54 Email: info@focusbutor.hu
 
Impresszum