Twitter
Tweets by [Twitter profilnév]
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

 A klasszikus-romantikus konyhabútorok /1.2./ jellemzői: a front tömör  fából készül, leginkább sötétebb színre pácolva, de kedveltek a fehér, bézs árnyalatok, vagy az antikolt felület is. Az ajtók martfilungosak,  gyakori a felső, vagy akár alsó ív, a fogantyúk rézből, antikolt fémből, vagy porcelnból készülnek. A szekrények tetőlapját egyszerűbb, vagy díszesebb párkány díszíti.  Gyakori az olomüvegbetét /vagy utánzat/. Helyenként építészeti elemek is megjelennek. A klasszikus építészeti stílusra jellemző rovátkákkal díszített oszlopok, timpanonok, stb. A romantikus stílust még több ív, díszítés jellemzi /apácarács, falitékák, esztergált  rácsok , stb./.

 1.

 

  2.

  

 

   3. Az alábbi konyha a "vegyes" stílusú csoportba is beillszthető. A klasszikus stílust itt a belógó szagelszívó díszített pereme emeli ki, valamint a szekrények felső párkánya. Ezek nélkül, modern fogantyúkkal egy modern-klasszikus  miliőt képviselne.

                                  

 

       4. Hamísítatlan polgári elegancia,   kifnomultsággal, egyben könnyed bájjal fűzerezve. Ez a fűszer: az elefámcsont szín, melyet jól kiemel a sötét tónusú munkapult.

          Klasszikus stílusjegyek: A már korábban látott elemeken kívül: függőleges lezáró díszítő "oszlopok" /építészeti elem/.

 

    

 

 

Miért válasszon minket

 • Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni.
  Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.
 • Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.
 • A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából.
  Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más.
  A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.
 • Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői:
  Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk.
  Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből.
 • A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.
 • Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét.
  Áraink kedvezőek.
  Mindent le tudunk online.
  Kedvezőek szállítási díjaink.

Rólunk mondták

 1. Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád /
  2016. Vácduka, T. Gabriella
 2. Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés/
  2016. Kemence, K.Renáta
 3. Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba/
  2016-17 Nagykozár, J. Emőke
 4. Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
  2016, Győr, M. Gyula
ELÉRHETŐSÉGEK Focus Lakberendezési Stúdió 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72. Tel: 72/ 327-357 30/901-53-54 Email: info@focusbutor.hu
 
Impresszum