Twitter
Tweets by [Twitter profilnév]
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Fa nappali bútorok: az otthon díszei

Fa nappali bútorok: az otthon díszeiA nappali tagadhatatlanul központi helyet foglal el valamennyi otthonban. Ez a helyiség mindenkié egyszerre, olyan közös szoba, ahol mindenki kedve szerint pihenhet, ez az együttlétek színtere. A hely, ahol együtt lehet tévézni, olvasni, társasozni, itt történnek a családi kupaktanácsok, itt fogadjuk a barátokat.

A nappalit úgy kell berendezni, hogy ennek a számtalan elvárásnak és funkciónak mind egyszerre tudjon megfelelni, ennek megfelelően a nappali bútorokat gondosan válogassuk meg, hogy később ne kelljen csalódnia bennük egyetlen családtagnak sem.

A fa nappali bútorokat ne hagyjuk ki a listánkról! A fából készült bútorok nem csupán a nappaliban, de a lakás egész területén képesek utánozhatatlan hangulatot kialakítani. Magukkal hozzák a természetességet, a szépet, ugyanakkor igazán időtálló, klasszikus anyaguk számtalan formát és színt képes ölteni.

Fa nappali bútorokat keres? Tekintse meg kínálatunkat, nálunk biztosan megtalálja otthona új kiegészítőit!
 

Alapozza meg a nappali harmóniáját fa bútorokkal!

Alapozza meg a nappali harmóniáját fa bútorokkal!A nappali tulajdonképpen az otthon szíve, hiszen központi szerepet tölt be a család életében a helyiség, az ünnepek, a közös pihenések mind ide kötődnek, ezért az emberek többsége kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a nappalit harmonikus térré varázsolja, ehhez pedig minőségi bútorok és kiegészítők szükségesek.

Ha kedveli a klasszikus darabokat és a természetes alapanyagú berendezéseket, válasszon otthonába fa nappali bútorokat! Termékeinkkel garantáltan harmonikus teret alakíthat ki, hiszen a fa látványa már önmagában melegséget sugároz.

Kínálatunkból minőségi fa nappali bútorokat vásárolhat, melyek modern stílusban is elérhetőek, így bármilyen lakberendezésű térhez kiválóan passzolnak a berendezések. A színvonal mellett a kedvező árfekvésre is kiemelt figyelmet fordítunk a fa nappali bútorokkal kapcsolatban, hiszen célunk, hogy a minőségi bútor megvásárlása bárki számára elérhetővé váljon!

Álmodja meg a tökéletes otthont, és bátran kérje segítségünket a fa nappali bútorok kapcsán is!
 

Miért válasszon minket

 • Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni.
  Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.
 • Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.
 • A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából.
  Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más.
  A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.
 • Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői:
  Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk.
  Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből.
 • A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.
 • Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét.
  Áraink kedvezőek.
  Mindent le tudunk online.
  Kedvezőek szállítási díjaink.

Rólunk mondták

 1. Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád /
  2016. Vácduka, T. Gabriella
 2. Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés/
  2016. Kemence, K.Renáta
 3. Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba/
  2016-17 Nagykozár, J. Emőke
 4. Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
  2016, Győr, M. Gyula
ELÉRHETŐSÉGEK Focus Lakberendezési Stúdió 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72. Tel: 72/ 327-357 30/901-53-54 Email: info@focusbutor.hu
 
Impresszum