Twitter
Tweets by [Twitter profilnév]
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Találja meg a tökéletes ülőgarnitúrát nappalijába!

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi térként funkcionáló nappali kialakítása. Kellő kreativitással és a megfelelő bútorokkal akár egy egyszobás lakásban is képesek lehetünk megalkotni ezt a helyiséget! Az egyedi elképzelésekhez, igényekhez igazodó, általunk tervezett és gyártott, letsztisztult  skandináv stílusú egyedi bútorok ebben  segítségünkre lehetnek!

 

 A  NAPPLI legfontosabb  eleme az ÜLŐGARNITÚRA. Az egész tér hangulatát, stílusát meghatározza.

 A megfelelő stílus mellett igen fontos a sokoldalúság, hisz a mai nappalinak sokféle funkciója van.

   1. Kényelmes ülőfunkció:  ezen fogadjuk a vendégeinket, barátrainkat.

   2.  Relaxciós funkció:  esténként ezen relaxálunk, heverészünk, olvasunk, Tv-zünk.

   3 .Stabilitás: kis gyerekes családoknál ez  különösen fontos szempont, hisz az ülőgarnitúra gyakran az esti hancúrozás helyszíne.

    4. Tároló funkció: kis lakásokban ez elengedhetetlen.

    5. Mindennepos alvásfunkció: kis lakásokban a nappali  éjszaka hálóvá alakul, így az üőgarnitúrának a mindennapos alvásra is alkalmasnak kell lennie.

   6. Vendégágy funkció: van ugyan hálószoba, de vendégszoba nincs, így jól jön, ha hozzánk látogató rokonainkat átmenetileg van hol altatnunk.

        Van egy rossz és egy jó hírünk.

      Rossz: Olyan ülőbútor, mely mindegyik funkciónk maradéktalanul megfelel, nincs. Ezért a választásnál meg kell fontolni, hogy mely funkciók élveznek prioritást.

     Jó: Ülőbútoraink tervezésénél, kivitelezésénél arra törekszünk,  hogy  a sokféle funkciónak a lehető legjobban megfeleljenek, hogy megrendelőinknek  a lehető legkevesebb kompromisszumot kellejen kötnie.

 

 Egy komfortos és stílusos ülőgarnitúra a nappali éke lehet, ha jól választunk. Kisebb lakás esetén érdemes a 2-3 személyes ülőgarnitúrák, illetve a kanapék között szemezgetni. Nagyobb lakások esetében pedig szabadon szárnyalhat a fantáziánk, a legfontosabb, hogy mindig a lakás stílusának és az elvárt funkcióknak megfelelő kialakítást válasszuk!

 

                                          Tekintse meg ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal, ha a tökéletes ülőgarnitúrát szeretné otthonába!

                Egyéni elképzeléseket is meg tudunk valósítani. Egyéni vásárlók mellett várjuk lakberendezők, belsőépítészek   jelentkezését is!

 

Minőségi ülőgarnitúrával a komfortos nappaliért

Minőségi ülőgarnitúrával a komfortos nappaliértOtthonunk egyik legtöbbet használt része a nappalink. A nappalinkba várjuk vendégeinket, itt gyűlik össze a család. A vendégvárás és pihenés terén nagyon fontos a megfelelő ülőgarnitúra. A kényelem, az esztétika, az elrendezés, ezt mind figyelembe kell vennünk a megfelelő ülőgarnitúra kiválasztásánál.

Weboldalunkon megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelőt. Manapság már nagyon sok fajta ülőgarnitúrával találkozhatunk. Ha inkább középre helyeznénk a bútorokat, ajánljuk a többrészes ülőgarnitúrát, hiszen ezeket bármilyen alakzatba rendezhetjük, de ez az elrendezés sok helyet foglalhat nappalinkban. Ha szobánk egy sarkát szeretnénk felhasználni ülőgarnitúránkhoz, akkor ajánljuk a sarok vagy U alakú bútorokat. Ha csak a szoba egyik sarkát használjuk fel, sok helyet megtakaríthatunk, de ezek hátránya, hogy a szoba közepén már nem mutatnak jól, viszont adott kialakításuk miatt bármelyik sarokba se helyezhetjük. Nálunk mindegyik fajta ülőgarnitúrából találhat az Ön ízlésének és kényelmének megfelelőt!

Legyen nappalija otthona egyik fénypontja! Rendezze be a megfelelő bútorokkal, és forduljon hozzánk!

 

Miért válasszon minket

 • Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni.
  Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.
 • Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.
 • A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából.
  Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más.
  A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.
 • Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői:
  Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk.
  Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből.
 • A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.
 • Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét.
  Áraink kedvezőek.
  Mindent le tudunk online.
  Kedvezőek szállítási díjaink.

Rólunk mondták

 1. Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád /
  2016. Vácduka, T. Gabriella
 2. Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés/
  2016. Kemence, K.Renáta
 3. Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba/
  2016-17 Nagykozár, J. Emőke
 4. Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
  2016, Győr, M. Gyula
ELÉRHETŐSÉGEK Focus Lakberendezési Stúdió 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72. Tel: 72/ 327-357 30/901-53-54 Email: info@focusbutor.hu
 
Impresszum