Twitter
Tweets by [Twitter profilnév]
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Rendezze be velünk apartmanját!

Egy induló turisztikai vállalkozásként vendégházat, szállodát, apartmant üzemeltetni sok kihívás elé állíthatja az embert. Bele kell tanulni az üzleti életbe, meg kell ismerni a vállalkozásokra vonatkozó törvényeket, tisztában kell lenni az üzlet fenntartásához szükséges feladatokkal.

Számos esetben ezek elsajátítása mellett már kevés idő és energia marad a kreatív munkákra, a vállalkozás arculatának megalkotására, a szobák, terek dekorációjának, berendezésének megtervezésére, és az ehhez kapcsolódó gyakorlati tennivalókra, mint a nappali bútorok, tárgyak beszerzése, a stílus és az apró részletek kidolgozása.

Könnyítse meg apartmanházainak beindítását, a kész üzleti hátteréhez mi szolgáltatjuk az ötletet! Webáruházunkban egyedi bútorok széles választéka várja. Ha nem tudja, mit keressen, akkor tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére! Bízza ránk a teljes apartman berendezését, az összeillő bútorok garantáltan jó hangulatot teremtenek majd!

Nézzen szét kínálatunkban, bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken! 

 

Bízza profikra apartmanja berendezését!

Az idegenforgalom manapság egy kifejezetten jövedelmező üzletág, melyben az azonos szintű szolgáltatást nyújtó vállalkozások vagy cégek között egyre nagyobb a verseny. Mindez érthető, hiszen Magyarországra évente több és több turista látogat el, és a belföldi turizmus is fellendülőben van.

Pontosan ezért puszta apróságokon is múlhat, hogy egy adott család vagy pár éppen melyik apartmant vagy szállodát választja. Nagyon sok tényezőre oda kell figyelnünk, ha szeretnénk maximalizálni annak az esélyét, hogy minket válasszanak, ehhez persze vehetünk igénybe segítséget is. Ha egy profi céget kérünk fel apartmanjaink berendezésére, biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény a lehető legtöbb, vendégek által támasztott elvárásnak meg fog felelni.

Ha szeretné gyakorlott szakemberekre bízni az apartman berendezést, akkor a legjobb helyen jár, hiszen cégünk ebben is profi! Ha kérdése akadna termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!
 

 

Ha szeretné Ön összeválogatni apartmanja bútorait ide kattintva megtalálhatja nappali bútorainkat, ide kattintva étkező berendezéseinket, ide kattintva pedig terasz bútorainkat.

Miért válasszon minket

 • Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni.
  Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.
 • Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.
 • A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából.
  Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más.
  A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.
 • Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői:
  Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk.
  Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből.
 • A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.
 • Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét.
  Áraink kedvezőek.
  Mindent le tudunk online.
  Kedvezőek szállítási díjaink.

Rólunk mondták

 1. Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád /
  2016. Vácduka, T. Gabriella
 2. Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés/
  2016. Kemence, K.Renáta
 3. Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba/
  2016-17 Nagykozár, J. Emőke
 4. Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
  2016, Győr, M. Gyula
ELÉRHETŐSÉGEK Focus Lakberendezési Stúdió 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72. Tel: 72/ 327-357 30/901-53-54 Email: info@focusbutor.hu
 
Impresszum