Twitter
Tweets by [Twitter profilnév]
Blogger
Facebook
Pinterest
Youtube

Az egyedi konyhabútorok előnyeiről bővebben!

A konyha lakásunk azon része, ahol talán a legnagyobb szükség van a praktikumra, de a stílus és a megjelenés sem elhanyagolható, hiszen sok időt töltünk itt, és ha konyhánk tökéletesen tükrözi ízlésünket, azzal nagy lépést tehetünk a mindennapos jó közérzetünkért. Persze ahhoz, hogy a hatás tökéletes lehessen, az egyedi konyhabútorok remek lehetőséget kínálnak.

Az egyedi konyhabútoroknak az a hatalmas előnye, hogy mind színükben, mind formatervükben és kialakításukban a saját igényeink szerint készíttethetjük el őket. Gondolva itt a helyiség méreteire, az olyan egyedi igényekre, mint a nagyobb munkafelületek, a háztartási gép beépíthetőség, illetve a nem szokványos méretű vagy formájú tárolók. Persze ahhoz, hogy egyedi konyhabútorunk igazán tökéletes lehessen, megfelelő céget kell felkérnünk a munkára!

Ha szeretné profikra bízni egyedi konyhabútora elkészítését, akkor ne keressen tovább, hiszen cégünk szakemberei tapasztaltak az egyedi igények pontos és precíz megvalósításában!
 

 

Milyen a jó konyhabútor?

Milyen a jó konyhabútor?Bizonyára mindünknek megvannak az elképzelései a tökéletes konyhabútorról, hiszen mindenkinek mások az igényei, mindenki másra fektet nagyobb hangsúlyt. Ugyanakkor vannak bizonyos szempontok, melyeket mindig érdemes figyelembe vennünk ahhoz, hogy megfelelően választhassuk ki, vagy tervezhessük meg azt a darabot, ami végül a konyhánkba kerül.

Az első és talán a legfontosabb a tartósság, ami legfőképp a munkafelületeket érinti, hiszen ezek mindennapos igénybevételnek vannak kitéve. A második szempont is ehhez kötődik, hiszen a munkafelületek mérete és helyes elrendezése is egy olyan dolog, amit mindenképp érdemes figyelembe vennünk. Fontos, hogy minden könnyen elérhető legyen, és kézenfekvően legyen elrendezve. Persze, ha a megfelelő cégre bízzuk egyedi konyhabútorunk megtervezését és kivitelezését, akkor garantáltan tökéletes lesz a végeredmény!

Bízza szakembereinkre egyedi konyhabútora megtervezését, valamint kivitelezését, ha álmai konyhájára vágyik!

 

Ha szeretne teljesen egyedi bútort készíttetni, arra is van lehetősége! A részletekért látogassa meg szolgáltatásaink menüpontunkat, vagy keressen fel minket elérhetőségeinken!

Miért válasszon minket

 • Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni.
  Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.
 • Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.
 • A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából.
  Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más.
  A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.
 • Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői:
  Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk.
  Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből.
 • A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.
 • Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét.
  Áraink kedvezőek.
  Mindent le tudunk online.
  Kedvezőek szállítási díjaink.

Rólunk mondták

 1. Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád /
  2016. Vácduka, T. Gabriella
 2. Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés/
  2016. Kemence, K.Renáta
 3. Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba/
  2016-17 Nagykozár, J. Emőke
 4. Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.
  2016, Győr, M. Gyula
ELÉRHETŐSÉGEK Focus Lakberendezési Stúdió 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72. Tel: 72/ 327-357 30/901-53-54 Email: info@focusbutor.hu
 
Impresszum